Rastlinný glycerín je všestranný kozmetický prípravok na starostlivosť o pokožku, ktorý pomáha zadržiavať vlhkosť a dodáva pokožke jemnejší pocit. Glycerín je známy ako humektant – zložka, ktorá na seba viaže vlhkosť, preto je častou voľbou v produktoch na suchú, drsnú alebo vysušenú pokožku.
Vďaka svojej hustejšej textúre je vhodný na priame použitie na pokožku v malom množstve alebo ako prísada do rôznych domácich kozmetických prípravkov. Dobre sa rozpúšťa vo vode, preto ho môžete zahrnúť do prípravkov na starostlivosť o tvár, telo, ruky alebo iné oblasti, kde pokožka potrebuje dodatočnú jemnosť a hydratačnú starostlivosť.




Recenzie
Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.